Jeugd pagina

 

Je bent nu op de jeugdpagina van onze vereniging. Je weet misschien dat de vogelvereniging probeert van alles te doen om je iets te leren over deze prachtige hobby. Het is niet makkelijk om even uit te leggen hoe je vogels moet houden, maar toch willen we jullie op deze pagina informatieen nuttige tips geven over onze hobby.

Ben je geïnteresseerd in het houden van vogels of misschien heb je al vogels, maar nog geen lid? Kijk dan ook gerust rond op deze site en schroom niet om een mailtje te doen met je vragen.

Beste Jeugd,

Ik wil je graag helpen bij je hobby! Mijn naam is Jannie Nijssen. Door mijn jarenlange ervaring met vogels kan ik jullie er aardig wat over vertellen. Je kunt in het clubblad van de vereniging een pagina vinden die speciaal voor jullie is bedoeld. Hier schrijf ik altijd iets over het verenigingsleven en wat daar voor jullie interessant van is. Ik hoop dat jullie het clubblad goed lezen zodat je veel kunt leren over deze mooie hobby. Vind je deze hobby leuk, maar je bent nog geen lid? Kijk maar rustig rond op dit gedeelte van de site. We hebben geprobeerd een zo goed mogelijk overzicht te geven van deze mooi hobby!

 

Hartelijke groet,

 

 

Jannie Nijssen

 


 

 

Lidmaatschap

Als je lid wilt worden van de Eerste Flakkeese Vogelvereniging kun je het aanmeld- en machtigingsformulier downloaden (onder tabblad vereniging/lid worden) van deze site en ingevuld opsturen naar het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het lidmaatschap voor de jeugd kost € 19,- per jaar.

 

Je krijgt 5x per jaar het clubblad en 12x per jaar het blad ‘Onze Vogels’ (blad van de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers) thuisgestuurd. In deze bladen vind je heel veel nuttige en interessante informatie over je hobby!

 

Ook heb je de mogelijkheid om met de jaarlijkse tentoonstelling mee te doen! Meer informatie hierover vind je via het tabblad tentoonstelling op deze jeugdpagina