Disclaimer

Disclaimer

Wij doen ons best om de website regelmatig te vernieuwen en zo altijd de juiste informatie te kunnen aanbieden. Het kan echter zo zijn dat informatie op de website incorrect of verouderd is. Als u dit constateert, stellen wij het zeer op prijs als u deze tekortkomingen aan ons meldt middels ons contactformulier.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website wordt aangeboden. Ook aanvaardt de Eerste Flakkeese Vogel vereniging(EFVV) geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze informatie.


Verwijzingen en hyperlinks


Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Eerste Flakkeese Vogel vereniging(EFVV) geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites en heeft ook geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade.


Privacyverklaring:

Inleiding

Eerste Flakkeese Vogel vereniging(EFVV) vindt de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar leden, sponsors, adverteerders en bezoekers van de website belangrijk en vanzelfsprekend. Persoonlijke gegevens van leden, sponsors en adverteerders en anderen worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.


Verwerking van persoonsgegevens

Wanneer u contact opneemt met Eerste Flakkeese Vogel vereniging (EFVV) via het betreffende contactformulier, worden uw gegevens vastgelegd. EFVV gebruikt uw gegevens voor de beantwoording van uw vraag, en om u te informeren over projecten en diensten van de Vereniging. Wij delen uw gegevens niet met derden. Als u geen prijs stelt op andere informatie over de Vereniging dan datgene waarom u vraagt, dan kunt u dat op het contactformulier aangeven.


Klikgedrag

Op de website van EFVV worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden - zonder dat hierbij bezoekers geïdentificeerd worden - zoals het aantal bezoekers. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening en informatie aan u verder optimaliseren.


NBvV en andere websites

Op de site van Eerste Flakkeese Vogel vereniging. (EFVV) treft u een aantal links aan naar andere websites. Eerste Flakkeese Vogel vereniging (EFVV)   kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacyverklaring/privacy statement - indien aanwezig - van de site die u bezoekt.


Vragen

Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze uiteraard aan ons richten. Klik hier voor het verzenden van uw vraag per e-mail


Wijzigingen

Eerste Flakkeese Vogel vereniging (EFVV)   behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van Eerste Flakkeese Vogel vereniging (EFVV).


Laatst gewijzigd: 16-07 © 2014 - Eerste Flakkeese Vogel vereniging. (EFVV )